Disable Preloader

O nama

Iako je često neumjesno govoriti o sebi, samo radi vaše informiranosti donosimo nekoliko relevantnih podataka.

Perkov savjetovanje d.o.o. za konzultantske usluge, razvoj i trening menadžera, sa sjedištem u Zagrebu, uspješno se razvija i djeluje već petu godinu. Pod brandom Perkov savjetovanje d.o.o. prepoznatljivo se pozicioniramo u pružanju savjetodavnih usluga, posebice s područja "mekanih" vještina (soft skills).

O našem pristupu edukaciji, najprimjerenije govore cijenjeni polaznici. Evo što nam je poslije jedne radionice napisala Andrea Junaković, mlada menadžerica industrije nafte INA:

"Htjela bih Vam se zahvaliti na vrlo zanimljivoj, inspirativnoj i ugodnoj radionici. Bila je to sušta suprotnost mnogima do sada odslušanim seminarima: prepuna akcije, primjera iz prakse, našeg sudjelovanja i mogu reći da je na mene doista djelovala osvježavajuće. Drago mi je da sam imala priliku biti djelićem Vaše priče i nadam se da će biti još prilika za ponovne susrete."

Zašto i Vi ne biste sudjelovali u našoj priči? Ako možda nemamo odgovor – naći ćemo ga! Ako smo u oskudici s vremenom – stvorit ćemo ga! Ako i nismo najveći – bit ćemo najpredaniji vašem uspjehu!